5/5

Tanulj tőlem zenét írni nulláról

2021-re az elmúlt 5 éves oktatási tapasztalataimnak köszönhetően teljesen újrakalibráltam a programjaimat, azért, hogy még hatékonyabban és személyre szabottan tudjam átadni a tudást. Kidolgoztam egy olyan átfogó tudásanyagot, amivel szinte bárkit meg tudok tanítani akár nulláról zenei alapot írni. Legyél aspiráns producer, DJ, énekes, zenész bármilyen szituációra hasznos lehet a digitális zeneírás tudása.

A képzések online is elvégezhetők, csupán egy Zoom vagy Skype account szükséges hozzá. Mivel egy speciális eszköz segítségével lehetőség van, hogy a hangkártya kimenetét és a gép képernyőjét egyszerre egy időben lássuk a híváskor, ezért mindent pontosan ugyanúgy látsz és hallasz majd, mintha a saját gépeden történne, mintha csak egy MPW műsort néznél Skype-on. 

Egyéni oktatói rendszerben történő tanulás:
2023 szeptembertől minden tanítványommal egy egyéni oktatási platformon keresztül dolgozom. A platformon belül nem csak az időpont egyeztetés válik nagyon egyszerűvé (véget értek az a végtelen emailezések, hogy ki mikor ér rá) hanem nyomon tudja mindenki követni, hogy hol tartunk tananyagban, mennyi van még hátra, és mi jön még. Személyre szabott emlékeztetőket és házifeladatokat / ellenőrző kérdéseket kap.

2023 szeptembertől indul a  HIBRID 1 éves oktatás!

Miben más mint a fél éves?

  • saját tempódban haladsz, visszanézhető tananyagok amik kb. minden stílusban és mindenkinél 95%-ban megegyeznek
  • Kevesebbet személyes alkalom , viszont több online elérhető tartalom
  • fontosabb témák után személyes vagy online órák amiben nem csak a kérdéseket beszéljük át, hanem a személyre szabott dolgokat is itt beszéljük meg
  • rendszeres házik  és teszt kérdések
  • 1000 oldalas saját kiegészítő belsős tankönyv
  • ajándék DAW specifikus eBookok 
  • Több gigányi ajándék hangminta és gyakorló projekt és kiegészítő

(az összes kiegészítőt természetesen a fél éves program is tartalmazza)

Ha valaki kifejezetten csak a szoftverkezelést akarja tanulni, arra már elérhetőek a weboldalamon alapozó online video kurzusok (Ableton, Logic, Sound design stb.)

 Viszont, ha valaki tényleg teljesen nulláról akarja kezdeni annak a legnagyobb és legkomplexebb 1on1 képzésemet ajánlom, ami az eddigi legnagyobb és legösszetettebb programom, ami egy fél éves folyamatos személyes tanfolyamot takar. Ez egy kb. fél éves sokrétű program, amit kifejezetten a teljesen kezdők számára ajánlok. A programban garantálom, hogy fél év után garantáltan már meg tudod írni az első saját zenéd, és több éves előnyt szerzel a tanulásban is, folyamatos személyes mentorálás tartozik hozzá és ajándékba további 100 órányi online anyagot, valamint több százezer forint értékű sample gyűjteményt is adok az oktatások mellé. Az órákhoz több gigányi saját magam által kifejlesztett hangmintákat és segédeszközöket is biztosítok, amikkel garantáltan hatékonyan és jó minőségben lehet majd haladni.

A 10. óra után (opcionálisan) az oktatás már akár a saját első zenéd elkészítése közbe menne élesben, hogy gyakorlatban lásd a dolgokat.
 

Minden tanulóm a hibrid és a fél éves oktatás esetén is 50% kedvezménnyel tudja megvásárolni az aktuális Ableton verziót!

 

 

5/5

A fél év irányadó tematikája

Zeneelmélet – akkordok, ritmika, hangközök, skálák, zenei alapfogalmak, módok + összhangzattan – hangtan / fizika – eszközös ismeretek (berendezések, kábelek, csatlakozók, funkcióik, működési elvek) – technikai alapfogalmak / szakzsargonok – stílus történet, és sajátosságai – zenék felépítése, szerkezet, songwriting trükkök, zeneírási workflow

Készítsük el az első demód

Remixek, editek, mashupok

Szoftver ismeret: – DAW (Logic X, Ableton használat)

Sound Design
+ hangszerelés

Mixing, mastering, felvétel

Music business

+ IGÉNY ESETÉN SAJÁT ZENÉN KERESZTÜL GYAKORLÁS KÖZÖSEN

Mind kettő oktatáson belül részletesen foglalkozunk az Ableton vagy a Logic X szoftverhasználattal és a sound design alapjaival!

5/5

Részletes tematikák

Mit tanulsz meg tőlem fél év alatt?

Miről lesz szó Ableton szoftveren belül?

Miről lesz szó Logic X szoftveren belül?

Sound design tematika

5/5

Jelentkezés

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes
5/5

Vélemények

Tanítványok mondták rólam

Amióta Dani producerképző oktatásán részt veszek el merem hinni azt, amiben eddig reménykedni is alig mertem… hogy saját dalokat fogok készíteni. Egyszerű volt a döntés, mert a legjobbtól akartam tanulni, tudtam, hogy nem egy órára akarok beülni 10 ember közé, hanem személyre szabott oktatást szerettem volna, hiszen mindenki más-más területen mozog (kivéve Danit, aki mindenhez ért, ha zenéről van szó 😃).
Szóval, ha pár szóban kellene elmondanom, miért ajánlom Dani producerképző óráit csak annyival érvelnék: Daninak szerintem az a szuperképessége, hogy bárkit meg tud tanítani, a zenével kapcsolatban bármire…. személyre szabottan <3

Zdroba Patrik  (X-Faktor 3. helyezett) 

Jelenleg Amerikában élek, a karantén alatt Daninál elvégeztem mind a Logic, a Sound Design és a Zene promos kurzust is. Azt kell, hogy mondjam, hogy itt kint tized ennyi információért dollár ezereket elkérnek az iskolák, oktatók. Maximális tisztelem a korrektségért és a figyelmességért. Köszi Dani!

Kenese Ádám – Logic, Sound Design magánórák + Zene promo kurzus

Énekesnőként Ableton-t szerettem volna kitanulni. Nem gondoltam volna, hogy Dani ebben is tud nekem segíteni! Nem nagyon használtam előtte más szoftvert de már az első demóimat meg tudtam írni teljesen egyedül az oktatás után! Köszönöm!

Kovács Veronika – Ableton – énekfelvétel, alap készítés

Karantén alatt tanultam Daninál online. Először féltem tőle, viszont meglepődtem, hogy nagyon jó rendszert dolgozott ki az oktatásra, tényleg olyan volt mint ahogy ígérte, mintha mellette ültem volna. Logic X tanulásra jelentkeztem, maximálisan, rizsa mentesen átadta amire szükségem van, és rengeteg időt spóroltunk azzal, hogy kihagytuk azoknak a dolgoknak az ismertetését amire biztosan nem lesz szükségem. Mindenkinek csak ajánlom!

Erdélyi Dániel (Delay) – Logic X oktatás

 Dani sound design kurzusa előtt csak preseteket használtam, sokszor órákat eltöltöttem azzal, hogy megtaláljam a megfelelő hangokat. 4 óra után már nemhogy végre tudom, hogy mi mire való, de szinte ki tudom csavarni a kedvenc hangjaimat pár perc alatt, mindenfajta keresgélés nélkül. Minden pénzt megért, és nem csak Serumban tudom használni a tippeket!

Berényi József – Sound Design oktatás – Serum

Gyors, érthető, hasznos gyakorlati és elméleti oktatást kaptam tőled! Hatalmas segítség volt!

Barbee

Nagyon hasznos videóid és könyveid vannak, amik éveket spórolnak

Rompf.bence
Shopping Cart
Scroll to Top