Képzelj el egy csoportot, ahol zeneipari szakértők zenészeket, producereket, DJ-ket és más előadókat segítenek brutál szakmai anyagokkal.
Megvan? Remek!
Akkor üdvözöl az MPW BÓNUSZ, az MPW műsorának közösségi finanszírozású, EXTRA csatornája!

5/5

Mi az az MPW támogatói csoport?

Az elmúlt 5 évben az MPW (Magyar Producer Workshop) egy ártatlan kezdeményezésből, profi, szinte monumentális mozgalommá nőtte ki magát, amelynek fő célja, hogy támogassa a hazai zenészeket, producereket, énekeseket és DJ-ket minden téren. Ahhoz, hogy hosszútávon továbbra is magas színvonalon készíthessünk ingyenes, online zenekészítéssel kapcsolatos tartalmakat, szükségünk van Rád is!

Azok számára hoztuk létre közösségi finanszírozású bónusz csatornánkat, akik szeretnék támogatni műsorainkat. Ezért a bizalomért cserébe pedig hétről-hétre rengeteg exkluzív tartalommal készülünk!

Mit kapok, ha támogatom a műsort?

Egyetlen előfizetésért korlátlan hozzáférést adunk egy egész évadnyi tudásanyaghoz, amely

  • magyar nyelven SEHOL NEM ELÉRHETŐ, kizárólag a zárt csoportunkban, támogatóink számára,
  • ráadásul garantált és rengeteg időszakos kedvezményt is biztosítunk számodra minden élő workshopunkra, valamint egyéb megmozdulásainkra.

Ezenfelül pedig egy hatalmas „Köszönömöt!”, ugyanis, ami Neked csak egy egyszeri előfizetés, az számunkra 11 hónapnyi segítség, amelyet az MPW műsorainak fejlesztésére, az adásgyártás finanszírozására és a helység fenntartási költségeire tudunk fordítani.

Mi a csoport célja?

Az Magyar Producer Workshop támogatói csoport célja, hogy segítsünk a zenészeknek, producereknek és más előadóknak a fejlődésben, karrierjük minden területén. Ezt, a hétről-hétre tematikusan felépített, a piacon ma elérhető legütősebb anyagaink készítésével valósítjuk meg.

Szuperül hangzik, szeretnék előfizetni! A közösség kérésére és Sellyei Tamás emlékére, ismét lehet jelentkezni az I. – II. -III. évadokra ahol Tominak több mint 100 órányi mixing oktatása található! Ezzel is őrizve a tudását és a közösség iránti elhivatottságát!

5/5

Évadok és tematikák

Nem árulunk zsákbamacskát, ezért megmutatjuk Neked a teljes első – második és a futó 3. évad tematikáját is.

I. évad tartalma

Időtartam:
Mixing: kb 24 órányi anyag (Silk)
Karrierépítés: kb. 16 órányi anyag (Dani)

II. évad tartalma

Időtartam:
Mixing- Silk: 9 óra (kompresszorok főleg)
Studió építés- Silk /hangszeres felvétel alapok: 11 óra
Zeneelmélet (Galambos Zoli) : 7 óra
Külföldi karrierépítés – Dani – 12 óra
Sound Design – Silk/Dani : 4 óra
Serum – Dani – 7 óra

III. évad tartalma

Időtartam:

Mixing stratégia, kompresszorok , mastering- Silk – 13 óra
Sound Design – Silk de főleg Dani – 7 óra
Zeneelmélet, hangszerelés – Galambos Zoli – 11 óra

Külföldi karrierépítés – Dani – 5 óra

IV. évad tartalma

Mi várható az V. évadban?

2023-ban a fókusz főleg az offline rendezvényeken és az ingyenes tartalmakon lesz.  Ezért az idei évadban 2 fajtaképpen tudjátok támogatni a csatornát! Az első a klasszikus mód, hogy megvásároljátok valamelyik korábbi évadokat vagy az MPW kurzusok valamelyikét (Mixing, zeneelmélet). Illetve  elindítottuk a Patreon jellegű támogatói rendszerünket az 5. évadra ahol vagy havi vagy éves fix összeggel tudjátok támogatni a csatornát!  Itt nem jár plusz tartalom a támogatásért cserébe, viszont általad kiválasztott jelképes összeggel tudod támogatni az MPW-t, amit a műsorok fejlesztésére és költségeire fordítunk

Milyen stílusú zenészeknek vagy produkcióknak ajánljátok az adásokat?

Igyekeztünk úgy kialakítani a menetrendet, hogy mindenki számára hasznos legyen, ezért a műsorok 90%-a szinte teljesen stílusfüggetlen. Ezt egészíti ki egy-egy tematikus adás, amelyet a címben mindig külön feltüntetünk.

Mit kapok az egész évados, egyszeri előfizetésért cserébe?

  • Folyamatos bónusz tartalmakat, amiket bárhol és bármikor vissza tudsz nézni.
  • Garantált kedvezményt, amellyel előfizetőként 15.000 Ft helyett csupán 10.000 Ft-ért vehetsz részt az általunk szervezett (hétvégi) zenei workshopokon.
  • Tagja leszel mastermind közösségünknek, ahol kizárólag olyan emberekkel vagy körülvéve, akik hozzád hasonlóan komolyan gondolják a zenélést.
  • Egyéb meglepetéseket és kedvezményeket minden évad során.

Bármikor be tudok csatlakozni?

Persze! Akár az évad elején, akár az évad végén csatlakozol hozzánk, ugyanúgy lehetőséged lesz megtekinteni visszamenőleg az összes adást. Nem számít, hogy az első, vagy az utolsó héten csatlakoztál be.

Hol tudom megnézni és követni az adásokat?

Az adásokat egy teljesen titkos, zárt Facebook csoportban fogjuk sugározni. A csoport egyúttal egy mastermind csoport is egyben, aminek a legnagyobb előnye, hogy nem csak tőlünk (a műsorok közben, vagy utólag) kérdezhettek, hanem akár egymástól is.

Miért olyan nagy szó ez? Mert ebben a csoportban tényleg csak azok lesznek, akik hozzád hasonlóan komolyan gondolják a zenélést! Tudtok egymással ismerkedni, beszélgetni vagy akár közös produkciókat megbeszélni. Éljen a networking!

Ez eddig nagyon jól hangzik, de jó lenne megnézni egy próbaadást. Lehetséges?

Naná, gondoltunk erre is, így az alábbi adásokat INGYEN nézheted meg.

Ilyen szintű műsorokra számíthatsz az évadokban is.

Meggyőztetek! Mennyibe kerül az előfizetés?

Örülök, hogy szeretnél csatlakozni hozzánk!

Az előfizetés díja egy évadra (12 hónap) bruttó 40.000 Ft.

Hogyan tudok fizetni?

Nincs más dolgod, mint kitölteni a jelentkezési lapot, utána pedig eldönteni, hogy utalással vagy kártyával szeretnél-e fizetni (a Barion segítségével). 

Elő lehet fizetni csak 1 hónapra is?

Sajnos nem, meg is mondjuk miért. Egy havi előfizetéses rendszer nem csak költséges, de nagyon időigényes is lenne számunkra, hiszen óriási adminisztrációs macerával jár. Ehhez fel kellene vennünk egy plusz embert, emiatt viszont a duplájáért kellene adnunk az előfizetést is, amit nem szeretnénk. Szerintem Ti sem, ezért lehet csak a jelenlegi formában előfizetni.

5/5

Válassz évadot!

Shopping Cart
Scroll to Top