MPW Bónusz III. évad

45.000 Ft

Elfogyott

Az MPW az elmúlt 2 év alatt egy ártatlan kezdeményezésből egy nagyon profi és monumentális mozgalommá nőtte ki magát, amelynek a fő célja, hogy támogassa a hazai zenészeket, producereket, énekeseket, DJ-ket minden téren. Ahhoz, hogy hosszútávon egyre jobb színvonalon tudjuk az ingyenes tartalmakat biztosítani, elengedhetetlen a közösségi finanszírozás. Azok számára, akik támogatni szeretnék a műsoraink, létrehoztuk a bónusz csatornát, ahol rengeteg exkluzív tartalmat kapnak a bizalmukért cserébe.

Az előfizetés megvásárlásával nem csak szinte egy nevetséges összegért kapsz egy magyar nyelven sehol nem elérhető tudás anyagot, hanem egyúttal támogatod az MPW műsorainak a fejlesztését, valamint azt, hogy tudjuk finanszírozni az adásgyártás, és helység fenntartás költségeit is. Az előfizetők nem csak az adásokat kapják a támogatásukért cserébe, hanem rengeteg kedvezményt az élő workshopjainkra és egyéb megmozdulásainkra.

Az MPW Bónusz célja, hogy tematikusan, felépített, versenyképes anyagokat adjon át Nektek hétről-hétre, ami segíti a fejlődéseteket a karrieretek minden terén. A keddi műsorok továbbra is megmaradnak változatlan tartalommal, viszont megujult formában. Ezek az adások olyanok lesznek, mintha egy személyes tanácsadáson ülnétek, vagy egy tematikus workshopon.

Shopping Cart
Scroll to Top