Magánoktatás / Tanácsadás

Szia! Bánkuti Dani vagyok,

zeneipari szakértő, producer, zenei vlogger, mentor és a Zenei Karrier Önerőből, Zeneírás és kiadás Önerőből, a Telt Ház Önerőből, valamint a YouTube csatornaépítés c. zeneipari könyvek szerzője.

Jelenleg az MPW több, mint 8 ezer követős szakmai csatorna és a saját, több, mint 30 ezer követőt számláló YouTube csatornám vloggereként, illetve zenei mentorként is dolgozom.

Ám zenei tartalomgyártóként producerként, az előadásaimból, cikkeimből és oktató videóimból is ismerhetsz.

C_2

Te döntöd el hol!

Hiszen személyesen a budapesti irodámban és Skype-on keresztül is elérhető vagyok. 2020-tól pedig már a zeneszerkesztés oktatás is megoldható online, ugyanis kidolgoztam egy rendszert, amellyel még a Teamviewernél is jobb minőségben és formában tudom átadni a zeneszerkesztéshez szükséges tudást. 

Több kamera állást használok egyidőben, profi hanggal, ráadásul, amennyiben szeretnéd, rögzíteni is tudom Neked az órát.

Te döntöd el hogyan!

Számos választható csomagot készítettem, ráadásul a nagyon kezdők számára külön extra kedvezményeket is kínálok, hiszen az a célom, hogy hosszútávon segítsek Neked bevételt szerezni a zenélésből. 

Hogy néz ki velem a közös munka? 

 1. Előzetesen bekérek Tőled rengeteg kérdést, illetve problémát, amire aztán közösen próbáljuk megtalálni a megoldásokat. Ez lehet bármilyen zenével, zeneiparral kapcsolatos kérdés, hiszen 
 • valaki karrierépítésben akad el, 
 • valaki jogi dolgokban vagy a promóban, 
 • de van, aki az elinduláshoz kér tanácsot, 
 • valaki teljesen kezdő és zenekészítés oktatás érdekli,
 • ám van olyan is, aki csak elakadt egy zenéjében, és segítséget kér a befejezéshez.
 1. A tanácsadás után sem hagylak magadra, igyekszem a körmödre nézni, hogy valóban sikerült-e megvalósítani, amikről beszéltünk. Zenekészítés magánórákat egy alkalommal, vagy folyamatosan is vehetsz, jelenleg is vannak jó páran, akikkel heti rendszerességgel találkozom. Ennek előnye, hogy velük teljes folyamatokat tudunk közösen végig vinni. 

Már több, mint 1000 ilyen alkalom van a hátam mögött, és bátran mondhatom, hogy 100%-os elégedettségi garanciával dolgozom, hiszen minden óra, teljesen a kérdezőre van szabva, ami szerintem az egyik legfontosabb szempont. 

Eddig szimpi, amit olvastál?

Örülök neki, akkor mutatom is a csomagokat!

Általános konzultáció:

Itt azokkal a problémákkal, kérdésekkel foglalkozunk, amelyre a leginkább kíváncsi vagy. Ezekre keressük meg közösen a megoldást egy 60 perces személyes vagy Skype-os konzultáció során. 

Bármilyen zenéléssel kapcsolatos kérdést érinthetünk, lehet ez:

 • üzleti, 
 • jogi, 
 • zenei,
 • social media, 
 • vagy marketinggel kapcsolatos kérdés is. 

Ha a személyes találkozót választod, a 4. kerületben, Újpest Városkapunál, az MPW irodájában találkozunk majd (metró megállótól 5 perc séta).

 1. Mentorprogram

Az egy hónapos zeneipari mentor programom egy 4+1 alkalomból álló, amolyan “gatyába rázó” program. Itt már jobban el tudunk merülni a zenei karrierépítésben és mindent át tudunk venni, amelyre a szakmában való érvényesüléshez szükséged lehet. Tanulunk majd:

 • online jelenlétről, 
 • kommunikációról, 
 • közösségi média és tartalom stratégia tervezésről
 • karrier management-ről
 • valamint iránymutatással is segítelek majd, természetesen ezt is teljesen személyre szabva. 

A program alatt és után sem hagylak egyedül, a program alatt folyamatosan a segítségedre állok majd, és utána is kereslek, hogy lássam milyen sikereket értél el a megszerzett tudással!

A 4+1 alkalmas program mellé AJÁNDÉKBA adom az összes zeneipari könyvemet:

 1. “My manager” program:

A legkomolyabb zenei mentorprogramom, hiszen ez egy 12 alkalmas, fullos mentorációs folyamat, amely során 6 hónapon keresztül segítek rendbe tenni a projekted, zenekészítéstől kezdve a közösségi médián át, szinte minden pontját! 

Hogyan kell ezt elképzelni? Fél éven keresztül napi kontaktban leszünk, így, ha felmerülne bármilyen kérdés, azonnal tudok benne segíteni. Pont, mint egy manager. 

Ám, ami még fontosabb, a kapcsolatrendszerem segítségével is támogatlak, így akár kezdőként is rendelkezésedre áll majd az a kapcsolati tőke, amelyet én, zeneipari szakértőként hosszú évek alatt építettem ki. 

A csomag mellé AJÁNDÉKBA jár az összes meglévő online kurzusom:

valamint a 4 zeneipari könyvem

ezenfelül pedig további hasznos tananyagokkal is ellátlak majd. 

 1. Segítség a zeneelemzésben

Ez a lehetőség tökéletes számodra, ha elakadtál a zenédben, nem tudod befejezni, vagy van valami apróság, ami miatt nem kerek az egész. 

Hozd el az MPW stúdiójába a zenédet, és segítek befejezni, vagy akár tökéletesíteni! 

 1. Zeneszerkesztés / Sound design / zenefelépítés oktatás program 

Magánórák keretében megtanítom Neked az online zenekészítés csínját-bínját az alábbi programok használatával. Ha egy-egy program kiemelten érdekel, kattints rá és kicsit jobban kifejtem mit tanulhatsz meg tőlem róluk. 

Tanítványaimmal videó, hogy mennyit fejlődtek a közös munkánk során

Konzultációra és oktatásokra a következő form kitöltésével tudsz jelentkezni

Bátran írd le minden kérdésedet, még azokat is amiket hülyeségnek gondolsz, sokszor azokból tanulunk a legtöbbet!