5/5

Tanácsadás

2017 óta folyamatosan keresnek meg kifejezetten karrierépítési kérdésekkel, amelyet személyesen vagy online konzultációkon keresztül szoktam lebonyolítani. Legyen az karrierépítés, jogi, zenei marketing vagy stratégiai kérdés, mindenben tudok segíteni teljesen személyre szabottan. A konzultációk 90 percesek 2022 szeptembere óta, amiben A-Z-ig végig vesszük az esetleges buktatók, forgatókönyveket ezzel rengeteg időt és milliókat spórolok meg a kezdőnek, hogy ne essenek bele a tipikus hibákba. A tanácsadás után sem hagylak magadra, igyekszem a körmödre nézni, hogy valóban sikerült-e megvalósítani, amikről beszéltünk.

Már több ezer ilyen alkalom van a hátam mögött, és bátran mondhatom, hogy 100%-os elégedettségi garanciával dolgozom, hiszen minden óra, teljesen a kérdezőre van szabva, ami szerintem az egyik legfontosabb szempont.

Te döntöd el hol!

Hiszen személyesen a budapesti irodámban és Skype-on keresztül is elérhető vagyok. 2020-tól pedig már a zeneszerkesztés oktatás is megoldható online, ugyanis kidolgoztam egy rendszert, amellyel még a Teamviewernél is jobb minőségben és formában tudom átadni a zeneszerkesztéshez szükséges tudást. 

Több kamera állást használok egyidőben, profi hanggal, ráadásul, amennyiben szeretnéd, rögzíteni is tudom Neked az órát.

Te döntöd el hogyan!

Számos választható csomagot készítettem, ráadásul a nagyon kezdők számára külön extra kedvezményeket is kínálok, hiszen az a célom, hogy hosszútávon segítsek Neked bevételt szerezni a zenélésből. 

5/5

Hogy néz ki velem a közös munka?

 1. Előzetesen bekérek Tőled rengeteg kérdést, illetve problémát, amire aztán közösen próbáljuk megtalálni a megoldásokat. Ez lehet bármilyen zenével, zeneiparral kapcsolatos kérdés, hiszen 
 • valaki karrierépítésben akad el, 
 • valaki jogi dolgokban vagy a promóban, 
 • de van, aki az elinduláshoz kér tanácsot, 
 • valaki teljesen kezdő és zenekészítés oktatás érdekli,
 • ám van olyan is, aki csak elakadt egy zenéjében, és segítséget kér a befejezéshez.
 1. A tanácsadás után sem hagylak magadra, igyekszem a körmödre nézni, hogy valóban sikerült-e megvalósítani, amikről beszéltünk. Zenekészítés magánórákat egy alkalommal, vagy folyamatosan is vehetsz, jelenleg is vannak jó páran, akikkel heti rendszerességgel találkozom. Ennek előnye, hogy velük teljes folyamatokat tudunk közösen végig vinni. 

Már több, mint 1000 ilyen alkalom van a hátam mögött, és bátran mondhatom, hogy 100%-os elégedettségi garanciával dolgozom, hiszen minden óra, teljesen a kérdezőre van szabva, ami szerintem az egyik legfontosabb szempont. 

5/5

Általános konzultáció

tt azokkal a problémákkal, kérdésekkel foglalkozunk, amelyre a leginkább kíváncsi vagy. Ezekre keressük meg közösen a megoldást egy 60 perces személyes vagy Skype-os konzultáció során. 

Bármilyen zenéléssel kapcsolatos kérdést érinthetünk, lehet ez:

 • üzleti, 
 • jogi, 
 • zenei,
 • social media, 
 • vagy marketinggel kapcsolatos kérdés is. 

Ha a személyes találkozót választod, a 13. kerületben az MPW irodájában találkozunk majd.

5/5

Tanítványaimmal videó, hogy mennyit fejlődtek a közös munkánk során

5/5

Tanácsadásra a következő űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.

Bátran írd le minden kérdésedet, még azokat is amiket hülyeségnek gondolsz, sokszor azokból tanulunk a legtöbbet!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes
Shopping Cart
Scroll to Top