5/5

Universal Audio LUNA mini kurzus

Mi is az LUNA?

A LUNA a Universal Audio saját mixing, recording INGYENES DAW-ja, amit kifejezetten utómunkára, felvételre készítettek a UA fejlesztői. A DAW standalone működik bármilyen más gyártó hangkártyájával 2023 szeptembere óta, így minden MAC-es felhasználó számára ingyenesen letölthető (Windows verzió is érkezik valamikor). UA Apollo tulajok számára kicsit a ProTools HDX rendszerhez tudom hasonlítani az ökoszisztémát. Valós időben lehet használni az összes effektek a DSP kártyák segítségével.

Kiknek jó ez a DAW?

Mindenkinek aki a felvételt, keverést, mastert dedikált felületen szeretné végezni függetlenül a többi folyamattól, vagy azoknak akik kicsit másfajta perspektívából közelítenék meg a recordingot, mixinget, masteringet.

Jó-e a DAW midi editálásra, hangszerelése, klasszikus feladatokra?

Elméletileg az alap dolgokat tudja, gyakorlatilag nem erre van kitalálva. Egy két apróság cserélésére pont jó, komplexebb feladatokra mindenkinek a saját DAW-ját ajánlom

Mit tartalmaz a mini kurzus?

A kurzus bemutatja a DAW használatát és funkciót, folyamatosan frissülnek a videók, ahogy érkeznek ki az új frissítések (elég gyakran frissül).

Mennyibe kerül a kurzus?

Shopping Cart
Scroll to Top