Ableton Live online oktató videósorozat – kezdőknek

50.000 Ft

Szeretnéd minél egyszerűbben, mellébeszélés nélkül megtanulni az Ableton Live zeneszerkesztő kezelését?

Akkor jó helyen jársz, ugyanis ebben a kurzusomban ezt mutatom meg Neked, kizárólag a legfontosabb funkciókra koncentrálva.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik nem rég szerezték be az Ableton Live szoftvert, de nem értik a manualt, valamint az interneten található információk is inkább csak összezavarják.

Az Ableton Live kurzus során nem a zeneíráson, hanem az online zenekészítésen van a hangsúly, a középpontban a szoftverhasználat áll. Emiatt a videókban is az Ableton lehetőségeire koncentrálok, hiszen a célom, hogy teljesen kezdők számára is megmutassam, mennyi minden rejlik ebben a szoftverben.

A több, mint 2 órás, videós anyagokból álló kurzus alatt:

 • végig megyünk az összes funkción,
 • majd beszélünk az Ableton működéséről és használatáról.

Ne aggódj, ha a végére is marad még kérdésed, lesz lehetőséged feltenni!

A kurzus mellé ugyanis ajándékba adok egy 15 perces Skype-os konzultációt, ahol igyekszem tisztázni a még homályos pontokat.
Az Ableton Live szoftver használatát haladóbb szinten is oktatom, így ha az alapozó után készen állsz szintet lépni, arra is lesz lehetőséged.

Van valamilyen előfeltétele annak, hogy elkezdjem?
Mivel a videókban az Ableton Live szoftver kezelését mutatom meg Neked, ezért mielőtt belevágsz fontos, hogy rendelkezz az Ableton Live Introval, illetve Suite szoftverrel a gyakorláshoz.

Melyik szoftver verzióval kell rendelkeznem?
Az Ableton bármelyik verziója elég az alapokhoz, ugyanis, ha funkcióbeli eltérés lesz az Intro, Lite, vagy Suite között, mindig szólok, majd, hol és mire kell figyelned.

A sorozat a 10.1-es verzióval készült, de a 11-es verzió újdonságairól is készülök egy kiegészítő videóval, amely a kurzus megvásárlása esetén számodra is elérhető lesz.

Lássuk a kurzus fő témáit! (Az Ableton Live 10.1 verzióra vonatkozóan)

 1. Alapbeállítások
 2. Session view és mixer
 3. Audio editálás, felvétel és warp
 4. MIDI editálás, kvantálás, mapping és MIDI effektek
 5. Drum Rack használata
 6. Arrangement nézet és editálás
 7. Simpler és Sampler használata
 8. Audio effektek (EQ, kompresszor, reverb stb.)
 9. Automatizáció

A kurzus videós anyagokból áll, amelyekhez a vásárlás után korlátlanul hozzáférsz majd.

Mit várhatsz a kurzustól?

A kurzus megnézése után teljesen kezdőből alapszintű felhasználóvá avanzsálsz, és biztosabb kézzel tudod majd kezelni az Ableton szoftverét.

Kérdés esetén pedig a kurzus után állok rendelkezésedre, hiszen a videó sorozat mellé egy ajándék 15 perces Skype beszélgetés is jár.

Mennyibe kerül a kurzus?
A 2 órás, korlátlanul visszanézhető, videókból álló képzés az ajándék 15 perces Skype konzultációval együtt bruttó 50.000 Ft.

Shopping Cart
Ableton Live online oktató videósorozat – kezdőknek
50.000 Ft
Scroll to Top