Sound design magánóra

Az elmúlt években egyre többen kerestek meg azzal, hogyan is kell használni a különböző szintiket, hogyan kell célirányosan bizonyos hangzásokat „kitekerni” a kedvenc hangszereikből.

Ezért tavaly létrehoztam egy 4 alkalmas Sound design oktatás kurzust, lényegében egy gyorstalpalót, ahol a Serum, Spire, Sylenth1, Pigments stb. szoftverek (vagy bármilyen más szabadon választott szinti) segítségével megtanítom:

 • hogyan születnek hangok teljesen a nulláról.
 • hogyan lehet menő basszusokat, szőnyegeket, leadeket vagy akár dobokat készíteni.

Igény esetén Moog, Nord, Novation szintetizátoron is folyhat az oktatás.

 

Hogy néz ki a képzés?

A képzés teljesen személyre szabott, hiszen csak olyan hangokkal, stílusokkal és példákkal foglalkozunk, amelyekben éppen mozogsz. Ez azért fontos, mert nem akarom pazarolni az idődet, az a célom, hogy pontosan olyan trükköket tanulj meg, amelyek segítik a fejlődésed a Te saját stílusodban.

Ezért előzetes kérdések és megbeszélés alapján, közösen dolgozzuk ki a tanmenetet, így időhatékonyan és gördülékenyen tudunk majd együtt dolgozni.

Továbbá pont emiatt a személyre szabottság miatt tudom ajánlani a tanfolyam teljesen kezdőknek és haladóknak is.

Milyen tematikákat veszünk át a 4 órás foglalkozás alatt?

 1. Szintézis elméletek, típusok
 2. Sampling alapok és lehetőségek
 3. Oscillator, hullámformák
 4. Szűrők és típusai
 5. Burkoló görbék, LFO-k és egyéb modulátorok
 6. Modulációk, és kombinálási lehetőségek
 7. “Unison”, “pitch”, “legato”, “portamento”, valamint megismerkedés egyéb fogalmakkal és ezek lehetőségeivel
   • Layerezés, avagy a rétegezés
   • Effektek és processing

A koronavírus helyzet miatt a képzések online is elvégezhetők, csupán egy Zoom vagy Skype account szükséges hozzá. Mivel egy speciális eszköz segítségével lehetőség van, hogy a hangkártya kimenetét és a gép képernyőjét egyszerre egy időben lássuk a híváskor, ezért mindent pontosan ugyanúgy látsz és hallasz majd mintha a saját gépeden történne.

Ha azonnal szeretnél elkezdeni tanulni egyeztetés nélkül ráadásul kedvező áron akkor elérhető a weboldalon egy online tréning, amivel élethosszig tartó elérésed lesz a kurzushoz.

Shopping Cart
Scroll to Top